Война

Пісень стрілецьких - не співаю,
Та вишиванку не ношу,
Я на Майдані - не буваю,
Та змін суттєвих не прошу.
Для мене є пісні народні,
Дніпро широкий, рідний край,
Ланів безкрай, що плодородні
Та свіжістю богатий гай.
Я не збираюсь воювати,
За гроші влади та панів,
Коли не можуть діти спати
Від вибухів та пострилів.
Пісень стрілецьких я не знаю,
Та комуфляжі не ношу,
Війни життя - що дня минає,
А я у Бога мир прошу....


Рецензии