Вытрыщ зибра, кычы!

Шо дэ в вас чы рид вжэ сць

З Васілёчком лазю
Гонды я ф садовы.
Да й грызу ж но падлый,
Шо шанують матра шч.

Вы3шчыв во ш зібра
Я да на ліцьвінска.
Ны свое но сінцэ
Во скосыв да й згріб вжа ж.

Вянуць ці цвіточкі сь
Ва ў у в бульбашонкаў.
Ды німа нічога фш.
Дык крадзі но ў Столінц.

А ны у й Яновы
Чы й гаж за канаво
Чада влад нычтожать
Ріднынькую мову.

От він, той РайІньЧык,
От той даш Ліцьвінка
Свыны в ріпу й двінь но вш
Да й пырывыды німць.

Сором дыкый! Бачтэ?
Мы во вам спяваем:
Па садочку ходжу,
Сучок ф срач но коб вжуч.

За ныймэннем спадчын
Шо ж робы бычочкам.
Но во в байстыр взламвай б
Сындучкы са й ходнік. 


Рецензии