Дагъустан

Валай гъейри жедач багърид
Вун зи хайи диде ватан.
К!ан ят!ани уьлкве ирид
Рик!из хуш я вун Дагъустан.
Иервилиз авач кьадар
Къацу багълар, цуьквед к!унт!ар.
Фенвачт!ани пара йисар
Вун такуна рик! я хьи дар.
Лезги чилин - ч!ехи макан
Югъ йикъавай жезва гуьзел.
Дербент шегьер галаз девран
Жедач хьи зун сефил мегер.


Рецензии