Скажитэ мни, шо за праздник,

Дэ 300 голов
Смыюцця да но пЯнствують?
И звук одын: шов!..

А вот друга ситуАция.
Цвицё акация.
Круглый год.

Шо гонды мыни вытэ скажытэ?
Га? Хто гэто синко скось?

Сино ны косять! Так я вам здравствуйте.
Косять но травы.
Й, колы е скот.

А сино трэба втоптаты но.
Да но згнойиты.
Бо ж дощ и дощ...

Хто ж инвалидовы,
Да шэ й быз водк,
Дэ шо прыберот? Прыдсядацель Трушков?
Иль прам Лицьвинко й?
Ну,новый такой фш...

...ну, вот вона, хата старого.
То ись как это?
Да вот ноль
Скосянэ ж за й сейОднь.

Ну...хы, чытай стих фтарой


Рецензии