Ну, шут но ж гороховый

Хто ж шэ во той Гром.
Кого спас в ментов
Шэ пры ПискаРов

Если тебя заткнули,
Так тебе, сын, и надо!
Если ногою в яйка,
Тожэ шикарно даж!
Ты верещи хоть туткы –
Мы а ны до врачув тоби.
Нашо шоб с сына выйшов
Гад, убийца, дерьмо.

Не! Вин ны будэ Ж мстыты.
Дэ, чого прамо злыднём.
Да вин отлично йиздыть
Во ж, видиш, на кось!?
Ну, бо ж то хлопыць Витин.
А ны якэйись Лидкы,
Шо рвэ гаж за ширсць фсю
Нонночку, мужка любоф.

Наша пошана Павлыку.
Дидовы. Тожэ майстыр був.
На, внучо’к, тоби скрыпку сь!
На фуганок а во!
Э! Да ты щэ тут зламныш
Ля мни всю ж машынКУ Ш!
Не! Так ны выйдэ,
Дурынь мий, мни пастушонк.

И а ны за шо возмысься –
Всэ чын но по чыну. Бо,
О, это ны Котара
Во тамкы ш гомношк!
Тыйи но всё умиють.
И покосыты дров ****ь,
И поносыты бливотину
З задниц матильд старой.

В общым, мы тут ны знайимо,
Чы йимо, чы й сцираемо зь.
Так соби но во валянок
Ходыть соби да вонёх.
А що усэ поламаные
В гэтого пендиля цваного,
Хай шэ липш горбатыця –
Колысь бэньдзе ж толь.

Вах! Бачыш, во здымае нас!
О! Подывысь – шукае шось!
Да шос пудмытае вош!
От гада кусок!
Да смитнык во скосювай!
Бо прэседацель новый ф шлёндр.
А вин обизьЯвЦельно
Даст нивалиду в косць!

О так вот дубасять мняв.
О гэткый собака я.
Дэ ж сучок задолбляных
ПырГырВасьПихТай.

Да. Так становяця
Журналистом едроным вжо.
Шоб влад гадын владыты
И збыты ж фсим сцёкл.

… ек жэ з, ну, Бабы выйшоф
Батько да Козерожць…
И прам гаж в Книзе РыйКордов:
Кто Е Панчох?

Да! З Рылович ф Сухый Бор
Вжэ в матк дойБыйРошсь!..


Рецензии