Рик! ин дердер

Ст!ал Сулейман, Етим Эмин
Квекай кхьиз я рик! секин
Дердер ава гьуьл хьиз дерин
Язух ша т!ун зун ваз факъир.
Гьалдикай зи хабар такьаз,
Сефил рик! зи акваз ц!раз.
Дугъридани язух ша ваз
Вуна гьикьван заз гуда наз?
Мани ягъиз гьевес тежез
Вун такуна ц!ай къати жез.
Гуж хьана хьи эхиз тежез
Ширин сес ви япухъ къижез.
Зи келедиз акъудиз т!ал,
Физва хьи вун дамахиз вал.
Гьар юкъуз ик! жедани жал?
Эхир вуна тура зун зал.


Рецензии