Богбон манам

Дар гулбоги мух,аббатат богбон манам,
Дар паймону ах,ди умр шодмон манам.
Мардуми ч,ахон масти шаробанд имруз.
Ч,овидона маст аз буи райх.он манам.
Райх.он туву садбаргу суману лола ту,
Дилдодаву хумори гулистон манам.
Субх, асту ба барги гул чакида шабнам,
Бар доди Худо ташна ч,онфишон манам.
Буй хуши ту бас ч,ахон кард муаттар,
Ч,онам ба рак,су лах,ни х,азорон манам.
Шукрат бигузорам ба шом  дар рамазон,
Дуст донад,ки гушнаи К,уръон манам.
Сарч,амъ мардум сайр ба бустон оед,
Лутфи Каром бинед газалхон манам.
Ч,амил бинишин миёни гулх,ои бог,
Бегам нафасе бигир,ки богбон манам.


Рецензии