Кагда гаварат, я рад

Віцебск Шагал

В меня запускали все
Грушей и с яблоком
Прама набрасВалиСь
ВаленКИ ЗЬ храбРыя.

А я атвечал братве:
ЗдрадСтвуйте-злайСфуйЦе з!
Лаянка вашая
Вылезе влад ше вам!

Вот вуш завушал меня
Котар с Мыхасиком.
А я жэ дурак ци прам:
Гах под руко шо взяфш!

И добрэ, сокирка та
Екся промаЗаля.
Но дэ той Гандрий сыйчас…
А! А не в жаб ж.

Я Ане кажу, шо я
Тожа Ж Бизант уж гаж.
А НЕ наяву лиш сплю
И слышу траву й.

И й я тайнокрад вужа жь!
Бачыця, завязКИ Ш:
Киш назьБийРаф азь мразь
Яблыкаў гаў.

Як жа сапраўДны я
В дны вашы-с влазь?
Ведзь не ташніт ат жідк с краскай на Паўл.
Ф хаце даш Маць.

...и вота идэмо мы,
Куды Буг дасць бык!
Ну-да, вирым Рымшы хыж - шыз!


Рецензии