Моi скарби

ВІршів рядки на папері
Нащо це все? Не знаю
Можливо я в цьому світі
Більше нічого не маю

Ось вони мої скарби
Ось вони мої діти
Плачуть зі мною, сумують
Інколи можуть радіти

ТОркають струни на небі
Римою бавлять душу
Можливо б я й не писав би
Але вибачайте – мушу!


Рецензии