Про ведмедя

Із ведмедем
Кепські жарти,
З ним сваритися
Не варто.
Поладнати щоб
З ведмедем,
Подаруй
Барильце з медом.

9. 06. 2013 р.


Про мишку.

С бурым мишкой
Плохи шутки  -
Острый коготь
У Мишутки.
Но поладить
Можно с ходу,
Поднеся
Бочонок меду.

28. 01. 2012 г.


Рецензии