В Белоруси аж 110 ферм

Шэ открыейца, бач, у в Сашкэй!
І почнэцца ягнет выбрак ексь!
Ну, в тарГовЕнькіх цэньТр.

Вшінкуваты жэ трэ шося шчэ бр...
Брыдкым тварам з двырЕ,
Шо поКракСяць азь так,
Шо хоть стій ты в нулях фш.

Ф Шаганэ гондэ е шэ шчось шэ Ж,
Окром жебыны дзесці в лёсе ль.
Да і то нет надзейКІ СЬ, сцо ўсе
Уз і й фодКІ З ф КізЛер.

Гот шкапа Ж нам майСтруй вуш сусет:
Ты каво эт там каксь забафЛель?
Я зе Леф, мозе быці. Ці не сць?
Готойды ш от фсех Фе!..


Рецензии