Тут у нас не было ни паняцця,

Как эт, як гэт прынцэску сь за й жабр.
А таво ли Вы, дуня, зарасКУ Ш
ЗайХавЦели узе й прам зажраць?

Вот Каза-дзераза здзер РУйБашКУ ВШ
СА Й Кувшынка Ятвязьк:
Мы таких языки не чытаЛИ Ж!
Так ты дай пераклад!

А мяне так ураЗила!
Ну, Ж ЗИЛ ды й на й танк.
И мы не гарМаты ж даж прапахГанДавать.

Вот кака Ирка с трыма Дэмэтра Х:
Хирона
Да в хрась!

Эх, хэх-хэ!
Я ж вамп хек.
Ну, болыть трохы сэрць,
Колы вколэ ГОМнешк.

Я Ж ны Нежность самая ужэ.
И не на Тым цип Свець,
Дзе гляДзеци лиш токма на б Дзетк,
Што идуть шэ кудася за й Дек.

...хтось пошов за ножамы!
А Мы шо.
НО Ж мышок.
Ибо дэ пуд зонтамы
Шчэ й Бежок цип ВасьМёрк...


Рецензии