ШИ Х1УСАМ

ЦОККУЕВ 1илмади

ШИ Х1УСАМ--ЦХЬА МЕРЗА 1АЗАП

Сан безам ахбели тахна,

Кхул т1аьхьа бехар бу ах-ах:

Ши лазам,

Амма цхьа дарба.

Ши кадам,

Амма цхьа тезет.

Ши хаттар,

Цхьа жоьпийн синтем.

Ши декхар,

Цхьа такхам, харжен.

Ши ахкар,

Цхьа дуьхекхачар.

Ши иэг1ар,

Цхьа бертадахкар.

Ши марзуо,

Цхьа д1аьвшах кхиерам.

Ши кхайкхар,

Цхьа орцахкхачар.

Ши къахьуо,

Цхьа чомах тиекъам...

Дагардан уьш-м кхин а хир ду;

Тоуьйту-кх,

К1ордаварх ларлуш.


Рецензии