Мы слушаем канцэрты гонды вашы-с

І так собі сам на сам размаўляем:
А шо, калі музейчыкы зламаты
Да фрыц фсіх к жаб?

А то, ты бач, там новшы гэхспанаты ш!
Ну, немцаў ружжы ж, пуліймёты с танкі й.
І нат крыві а ні на ніх ні каплі ж.
Ні  в зверабой.

І шо робы тут гондэ Ніна свята.
Вець прыгЗікДзенТУ Ш эта так всё нракВікц,
Шо ён гатоф дубасыты фсю святасць.
Прамілы Бог! Да дзе ты там?! Я воль!

Нет Волі БожЕй! Е ліш супастацка.
І патаму лі на Вкраіне мразішч
Зрызають вжо п... пыцькы і наноч глядя
Фсё заморозь на потм.

Ну-да. Нізрінем ЗевСА й
І й Тора знаЯм добРА Ж.
Бо РажДзякСфо яшо далёКА Ш. І мы сЯмо кашпов.
Бінтов не вдраць пад срак?

...ну, вот жа, відзіш, брат?
Пагода как-т не та шч,
Скамеяк каб дабав сюда


Рецензии