Цудоуны край

Цудоўны край ты беларускі!
Вакол спагада і святло!
Плыве па небу месяц вузкі,
Благаслаўляючы жытло!
 Здаецца,што зачараваны
 Ляціш хмурынкай над зямлёй:
 З пейзажаў дзіўныя дываны
 Там ткуцца самі над раллёй.
Зямелька родная такая.
Мяне любоўю ахіне,
І калыханку праспявае,
І прыгажось падорыць мне.
 І я за край свой беларускі
 Гатоў аддаць жыццё сваё.
 Хай мірна свеціць месяц вузкі,
 Благаслаўляючы жыллё!


Рецензии