Русский украинец... киевлянин

 Я тільки тілом залишаю Україну
 
 І не своє їду шукать на чужину

 Не інший дух,назавжди український

 В моїй душі,як той полин у тім степу...

 Хіба зустріне мене хто,як рідна мати?

 Чи заспіває соловейко не в гаї?

 Втішаюсь я,що є Кому моє шукати,

 Він не залишить там мене на самоті...

 Молюсь і плачу-споглядаю Україну...

 Молюсь і плачу,Боже милий,де ті дні!!!???

 Коли знайшлись в Ісусі Твої діти...

 Колись повернуться до Дому всі вони.


Рецензии