Там де брукiвка пахне спаленой шинею

Там де бруківка пахне спаленой шиною
Там де пробиті гарячі серця
Молиться мати, зливає сліз силою
Гірко кляне тії руки стрільця
 
Там де бруківка пахне димом і шиною
В полум'ї палим ми очі мерця
Вас подолаєм стрілою- цеглигою
Долю свою, піднесем до вінця
 
Там де бруківка пахне спаленой шиною
Встане з колін тая мати свята
Підніме народ, він смертельною хвилею
Змиє вогонь, ні на крок відступа
©Надін Буре


Рецензии