Лист з в йни

Не хвилюйся за мене рідня,
Я додому вернусь з перемогой,
І з того, дуже світлого дня,
Ми в майбутнє почнемо дорогу.

Рушниками накриєм столи,
Та вклонімся козацькому роду,
Бо ще є в України сини,
Що життям здобувають свободу.

І тоді, я, свої ордени,
Покладу до дідівських медалей,
Як відлуння тієї війни,
Де ми землю свою захищали.

Та нехай ще лютує орда,
Спіть спокійно батьки та знайомі,
І щоб Вас не торкнулась війна,
Ми її стережем на кордоні!


Рецензии
Гарні вірші ,Юрію!
Хай щастить тобі,дорогий!

З теплом душі,

Валентина Козачук   21.12.2016 21:50     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.