happy with what we have. ua

Ми ділилися з тобою
Хлібом, молоком, весною.
Поділяли між двома
Краплі і ковтки вина.
Ми чекали разом сонця,
Що встає на сході,
Думали: "Щасливі. От щасливі, й годі!"

Розвела не зрада, зовсім не вона,
Просто стало мало на обох вина.
Просто стало менше хліба і весни
Тут, на тихім березі нашої Десни.

Просто ми надмірно харчувались небом,
І  вже надто часто мандрували степом.
Іноді зухвало нехтували часом,
Все ж були щасливі -  все робили разом.

Абсолютно все має свій ліміт:
І ковточки сонця, що встає на схід,
І прикраси ночі, зоряного літа...
Певно, досить нам більшого просити,
більшого хотіти,
мріяти про більше?

А яка ж солодка - враннішня ця тиша!


Рецензии