Тяжко жити у свiтi слiпим

Тяжко жити у світі сліпим

Тяжко жити у світі сліпим,
Помирати у темряві страшно,
Доторкнутись до мертвих грудей,
Цінувати останні хвилини.

Так вмирає наша душа,
Кайданами задавлені плечі,
Не приймає ангел серце тяжке,
В ранах гине прекрасне, святе.

Як дитя, що любові не знає,
Світ в проклятті тоне у снах,
Покоління у ямах гниє,
Прокидайся Марія свята.

Дай прокинутись вірності,
Щоб між жадібним, злим,
Закривалась навіки дорога,
Справедливість була над усім.


Рецензии