Я люблю, а тому i молюся

          "Серце радісне добре лікує, а
          пригноблений дух сушить кості" -
              Біблія, Приповісті 17:22.

Я люблю, а тому і радію,
Людям посміхаюся щодня.
Біль терплю - і це робити вмію,
Бог зі мною, в Ньому я - броня!

Хоч новини і не всі приємні,  -
Їх приймаю, бо Господь велів.
Знов молюся за стосунки кревні,
Щоб до Бога кожен очі звів!

Я люблю, а тому і молюся
За людей, що зводять той курок,
Вся молитві щиро віддаюся,
Щоб Господь прийшов у той куток!.. -

Той куток, де зараз стрілянина,
Де життю до смерті  - одна мить.
- Господи, що коїть там людина...
Треба оту бійню зупинить!

Я люблю, крізь сльози усміхаюсь,
Довіряюсь Богові щодня,
Миру людям в Нього лиш благаю,
Щоби зупинилась вся гризня!
              10.07.2014


Рецензии
Людочка, высылаю ссылку на пение . Эти слова положены на музыку Людвига ван Бетховена.
В детстве я очень любила её играть.
http://www.youtube.com/watch?v=Rs4f1lZ2NeI

С любовью, верой и надеждой.

А.Назаренко   11.07.2014 12:34     Заявить о нарушении
Спасибо, дорогая Тонечка!
Молимся и верим, ждём в надежде!
Взаимно,

Людмила Дзвонок   11.07.2014 14:37   Заявить о нарушении