Танцы с ужын на нач

: Ніна уфГахШчаЕць…
ВасемЮ, Х, блінамі

Над крутой равНінай моря
Прывід… оп! хы, і за горЛА Ж
АлександРУ із-пад НёмНА Ж.
Ібо Ж оперу трэ вкошКаць.

Ну, ды й фсюду сь гэтый прізРак
Монстра, дракулы с акулы й.
Так от, еслі ты Васьмёрка
Да шэ й Рак к тому жэ.

Вот жа в паінт мы вавХодзім.
Ой! Дык Дзіма зя во гоньдзе вж!
І калі шчэ й шчэй дасць Каця,
Лажа бэньдзе хвайна: в Аполёна яйка!..
Во! В рублях стах!

Воін Васья да Марусья
Как-та шчыра вш уйЛібНульСя.
І таму вжо тая губка,
Ох, іх Жанцы влупе!

Целефон – і тая ф дупе:
Шо, он тфой? А ужын?!
Бляха, муха птуха вш! Схаваш у й Зямлюшке,
Калі ты сце й Пушкін.

Как-та раз мы Цоіў слюхаў.
Ну, в Малінаўке ш гульНуЛІ Зь.
Бо там Лізак стокі ўш мніга,
Шо ажно Бык в нуль фсіх!

Гэ! Да хцэцца тэйі нэндзы
АттаРакСкацца хоць екся!
І бяжы яна да мужа,
Шо гулят с Тамуськай.

Да? Ты тутКІ Й кіем влупіш
Мільцянера са рагулі?
Гэтта Томка памідорка!
А ну марш с расборКІ СЬ! 

Тут не тое трэга дустЛіх!
Тут Вяроўк атшукКвай.
Ну, такую вуш ВасьМаку, кап даш Васьцы завязк.
Ну, й завязла бяка!

Мы ж не бачыў нават Таняк.
Казерожак мяккіх.
Гой, пагоюць ранКІ ЗЬ:
А ну геть ад МашКІ Ш! Раптам забРУханіць
Ад дзядка-шызака Ж!..

Да! Маккара схваціш
За круты рагацін…

Ну, ды Суд е заўшы.
АсабЛіў на Льва ціп:
Так! І значыць паспарт
Прапісаф у в ян-вар? Ды й васьмога, кажахш?
Ну, й натурЛіх Клямку пацяглі да жабак! 
Пастраляй Ж Наташак,
Коль ты, іш, с Кентаўр Брысь.
 


Рецензии