Love Star, Song s lyrics

 
Verse 1
 
Love Star has gone...
Has disappeared in the space.
Its light was shone...
Today no hope, unknown place...
 
Chorus 1
 
Revive please, just revive, no more...
And shine again, forever shine...
Where I'll find you? No store...
No rain... Just be forever mine...
 
Verse 2
 
I'm tired to wait,
I'm tired to remember.
Don't come back late.
Nothing matters whatever.
 
Chorus 2
 
Revive please, revive and don't be far...
And shine again, forever shine...
Where I'll find you? Bright Love Star...
No dark... Just be forever mine...


Рецензии