Aman pas son Aieon Oron...

Aman pas son Aieon Oron,
Apson iya`temen kerin...
Ehom enan dikigoron...
O Hriston emas teri...

Sin evoran ti Triadas
Halaronete i pshi`m...
Ya`to homan tis Ellados
Erte adikon zoin...

Na anthiz`i`orthodoksia
Ksaii ki thelne i toushman...
Ke diaforan treskias
So kefalne`mou apan...

Embori`m lego.. kanite
Na tourtevs to leontar?
I ipomonin telite...
Oul na skountan so podar?

Ke o Ponton an gnefizi,
Kimata`rasha tha`skon...
Plin kala ta paralias
Ke tha`fer kenour skopon...


Рецензии