Вiд тебе - до тебе

Я Господа Бога благала,
Щоб Вiн прихилив до нас Небо.
Я довго, так довго втiкала
Вiд тебе, вiд тебе, вiд тебе.

Я в Господа Бога молила:
- Для мене нi крихти не треба, -
Щоб тiльки здоров"я дав, сили
Для тебе, для тебе, для тебе.

Я Господу Богу зiзналась
Пiд дружний, дзвiнкий птахiв щебет:
Я цiлих сто лiт крокувала
До тебе, до тебе, до тебе.

Я Господу мушу сказати:
Хай навiть позбавлюсь всiх ребер -
Зумiю я все ж постояти
За тебе, за тебе, за тебе!

Из книги "Мелодiя серця" 2008 год


Рецензии