Кохання

Що є кохання?-ти спитаєш
Підняв на мене погляд свій
Далекий, сповнений твоїх
Дитячих мрій.

Я відповім: Хіба не знаєш?
Кохання-це коли за мить
Готов віддати все, що маєш
До чого серденько лежить

Кохання-це коли від туги
І серце і душа болить
Кохання-це і плач, і муки
Кохання жалить та п'янить

Воно потрібне як повітря
Воно-це шлях до забуття
Це найяскравіша палітра
Палітра щастя та життя!


Рецензии