Кохаю тебе, за себе корю...

Я під враженням вашої вроди,
Я під поглядом ваших очей,
Шаленію від дотика згодом,
І палаю від ваших речей,

Засипаю не маючи краю,
Розтаю та мовчки горю,
Чекаю повернення раю,
Кохаю тебе, за це себе і корю..


Рецензии