Батьки, що ви в своiх дiтей посieте

Батьки, що ви в своїх дітей посієте –
Такі й жнива збиратиме,
Якщо самі ви в Бога вірите,
То вірить й нас навчатиме.

Якщо ви світло, сіль для світу,
Любов до Бога, як вогонь.
Тоді і ми – всі ваші діти
Стоять не будем осторонь.


Рецензии