Пухлина

Ми, певне, ще не дозрiли,
Щоби оцiнить ситуацiю,
Як перевертнi посмiли
Дурачить цiлiсiньку нацiю.

Змiшали з брудом, гряззю,
Вiдбили бажання трудитися.
А тi, - що iз грязi - в князi -
Ще вчора не вмiли i митися.

Не знали, що є зубна щiтка,
В знаннях ледь сягнули плiнтуса.
I бiльшiсть iз них нерiдко
Йшла славою ближнього грiтися.

I вигрiлася... в пухлину,
Нас душить усiх метастазами.
Не взять верх генiю-сину
Порядних батькiв над заразою.

Вони все скупили, всюди
За проданi душi дияволу.
Мерщiй оговтайтесь, люди,
Допоки й нас душ не позбавили!

Из книги "Мелодiя серця" 2008 год


Рецензии