Свiт темнie вiд болi i слiз

Світ темніє від болі і сліз

Світ темніє від болі і сліз,
На обличчях погрозливий погляд,
Розлетілись ікони святі,
Як надії бідняцькі, убогі.

Серед вбивць протікає життя,
Серед пройд і лицемірів,
Де довіра росте на грошах,
А від правди лишається попіл.

Упади ж на коліна й почуй,
Як твоя Батьківщина ридає,
Де не раді браття братам,
Справедливість загубилася рано.

Що спіткає країну мою,
Доки серце своє зашивати,
Доки бачити сльози і страх,
Доки битися проти сволоти?

Невгамовно спливають роки,
Все минає лиш тільки не рани,
Так гадалось, що війна пропаде,
За собою не лишаючи сліду.

Але нащо так жити тоді,
Все життя схилятись до смерті,
Бік роздертий тягнути весь вік,
Щоб почути, що нічого невартий?


Рецензии
Замечательное стихотворение и в нем одна правда, я солидарна с вами, с уважением, Наталья.

Наталья Беляева Ерух   09.07.2014 19:52     Заявить о нарушении