Авжэж

Авжэж вам будут мисли взад
Авжэж я буду весел
Авжэж не надо песен петь
Авжэж сымайте плесень.

Ну то ж пливать, шо стар, як пень
И губы мне на давять
Ну то ж ходи, як сонцю тень
И лень тэбэ прославить.

Авжэж, ну буду утром пить.
Авжэж, не похмеляться.
Авжэж, на радостях прийду
Авжэж,... на по…батся.


Рецензии