***

Ще демократiя зажеврiла,
Та вже краiна зажебрачила,
Бо так у ринку насобачилась..,
Не чула б краще i не бачила.

  ***
Якщо центурii знов
               пророкують вiйну,
Та народженням хлопцiв
               не бавить життя,
Люди казатимуть:
              "То доля пануэ"-
I державу у часi
               чека небуття.


Рецензии