Чому не можем багатiти?

Чому не можем багатіти?
Хіба бувають чужі діти?
Коли голодні оченята,
Мов котенята чи щенята,
Від голоду в вугол забились.
Чи їм вві сні пироги снились?
А в тебе чиста благодать.
То як,пройдеш повз них неначе...
Тобі немає чого дать?
Воно ж мале у вуглі плаче.
Хіба бувають чужі діти?
Вони яскраві самоцвіти.
Неначе трави,квіточки.
Держави! Наші діточки...
Чому не можем багатіти?
Тому,що плачуть наші діти.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии