Ой, лелеко, лелеченька. укр

Ой, лелеко -  лелеченька,
Збудувала гніздеченько...
Діточок наростила
Та й у світ відпустила...

Поки були малими
Піклувалась за ними,-
Колискові співала,
Від біди рятувала...

Ой, лелеко -  лелеченька,
Осінь вже недалеченько,
А за нею зима,-
Та й тебе вже нема...


Рецензии