самотнiсть розбавлена фiзикою

Самотність, зради, все як завжди
Знову  й знову я одна

Неначе той корабель в морі
В повітрі я, життя ж в воді

Всі риби плюси, я найбільший
Життєво-науковий парадокс

Коли потрапить в човен мінус
Полярність змінює на плюс

І як усі ті риби дивні з великих міст коральних рифів
Він теж відштовхується в море, як полюс рівний із моїм

Мій човен не пливе у гавань
Кому він треба там пустий?

Тому й приречений він плавать серед густих солоних хвиль
Загублений, єдиний, вільний, навіки будучи одним…


Рецензии