***

Біжиш, біжи
Тікай з усеї сили
Лети туди, де нових сил
Набудуть твої мрії

Чекав ти довго друже мій
Не полишав надії
Терпів, страждав, себе ти рвав
Та не кидав ти мрії

Бо мрії твої в глибині
Десь там далеко в думці
Росли як квіти на вікні
Вони в твоєму серці


Рецензии