На майданi iм вiнки...

Хлiб I сIль
рушник пiд ним
I Батькiвська бiль.
важко  iм одним.
Молодцi нашi синки -
Украiнськi  , Эвропейськi ,
На майднi  iм вiнки
i Пошани кожному братерськi
iх катуюТЬ ,
 iх вбивають.
Нацiю руйнують.
Вiйну мають.


Рецензии