Я поiду у рiдне село

Я поїду у рідне село,
Де дитинство моє промайнуло.
Де все в барвах яскравих було
І так швидко в дорозі минуло.

Вийду з хати і піду на шлях,
Що звивався до хати роками.
І нестиму я квітку в руках,
Що зростала для рідних думками.

Я поїду у рідне село,
Де знайомі для серця хвилини,
Розсікають в морщини чоло...
І в косу сивиною вже лине.

Голос рідних,усмішка ясна,
Немов небо в безхмарну годину.
Голосами згасає луна...
І життями у вирії лине.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии