Кур

                За самозабравилата се
                политическа върхушка

Не, това не е мойта държава!
Не съм я такава мечтал!
От кражба се всеки тук препитава.
Лъжата е тук идеал.

Европа й пука на х*я,
в какво блато сме днес.
И политиците по избори там да ги туря
за народа едничка му е останала чест.

Не, това не е мойта държава!
Не съм я такава мечтал!
От кражба се всеки тук препитава.
Инак не би оцелял.


---

Илюстрация:

Цит.: 


Рецензии