Лайнояди

Русия е много виновна!!!
Ах, колко щяха да са доволни,
ако я нямаше тази страна:
американци,
поляци,
украински глупаци
и други гниди в света!

И Сърбия е много виновна!!!
Ах, колко щяха да са доволни,
ако я нямаше тази страна:
американци,
албанци,
марсианци
и други гниди в света!

България не е никак виновна
днеска страна!
Оплезили дълъг език,
забравили род и Родина,
ближат наред, де що намерят
задник велик,
нейните помияр-политици в света!


---

Бележки:  няколко кратки, но важни бележки.

1/ По оригиналността на сюжета. 

Оригинален ли е сюжетът? Не, сега, като се замислим, виждаме, че той никак, ама никак не е оригинален.
Макар и почерпен с "пълни шепи" от реалната съвременна политическа  действителност, сюжетът на нашето стихотворенийце (ако въобще може да се нарече такова) наистина не е никак оригинален.

Ето я същата, използвана от нас схема. Спомняте ли си стария, "тъп" виц: 

Върви бракоразводно дело. Съдията, стигнал до въпроса за присъждане на родителските права, пита детето:
- При кого искаш да живееш? При мама?
- Нееее! - пищи като ужилено то.
- Защо? - учудва се той.
- Защото ме бие!
- Тогава, при татко?
- Нееее! - чува се същият отговор, - и той ме бие! 
- Добре де! - започва да се изнервя служителят на закона, - При кого искаш тогава?
- При ЦСКА-а-а!
- Защо???
- Защото никого не бие...

Е, такава е и схемата на "действие" при нас. Същият сюжет, само че "изместен", както казват музикантите, на няколко "октави".

2/ Знаете отговора на шопа, на въпроса кого не обича най-силно:
"А я мразим най-много негрите и апартейдо!".

Бързаме да поясним, за да избегнем всякакви евентуални, напълно неоснователни инсинуации. И несправедливи обвиненията в ксенофобия и ненавистнически чувства към цели отделни нации. Изброяваме ги (по азучен ред) - албанци, американци, марсианци, поляци, украински глупаци и други разни гниди в света.
 
Не! Не!!! Ние не сме такива!

Ето, вижте:  горното се отнася, само ако Вие, заедно (ще рече - едновременно!) с принадлежността си към някоя от така изброените общности, намирате съществуването на Русия (Сърбия) като главна, основна причина за Вашето тотално, кармично, предопределено и с нищо непоправимо нещастие в живота.

Какво? Вие сте точно такива? И... точно така смятате??? И сте твърдо убедени в това?! Е, тогава - не съжаляваме!, - горното действително се отнася за Вас и точно за Вас!

3/ И последно, но в никакъв случай не на последно по значение място - най-искрено молим за извинение всички наши четирилапи приятели, наричани от хората с общото име "помияри", за използването му за означаване на гнусните субекти от съвременното българско политическо пространство.
 
---

Илюстрация:

Цит.:  http://alexmladenov.blogspot.com/


Рецензии