***

не написано ще скільки слів
не сказано печалі
не відкрито твоїх листів
які писала на світанку
під вікном в закоханих очах
сльозами в миті
та я кохав і кохаю зараз
думаю про ті часи
в яких взяли ми світанок
і ніч собою повели


Рецензии