Карпатськi гори, полонини...

 Карпатські гори, полонини.
 Гірські стежини і струмки,
 Усе таке прємне й миле,
 Що аж не хочеться іти.
 
 Душа радіє, серце б"ється
 І тріпотить від відчуття.
 Любов безмежна всюди ллється
 І переповнює серця.
 
 Радіють люди, ліс сміється,
 Всміхається нічна зоря,
 Ласкаве сонце гладить щічки,
 І пташка весело співа.
 
 І хочеться, щоб так назавжди
 Лишалося, як Бог створив.
 Щоб не розвіялось по світу,
 А було ще на сто віків!


Рецензии