Для проекта Стрит-арт 2014. Четверостишия

Люблю тебе безмежно, безкорисно.
Величне місто, що навік в моїй душі.
Де вулиці і сквери, мов та пісня,
Річки й озера, гарні, як вірші!


Моя любовь к тебе, прекрасный город мой,
Безбрежна, бескорыстна, бесконечна!
И пусть неповторимый образ твой
Живёт в сердцах, у побывавших здесь, извечно.


Рецензии