Помiркуй

Скільки літ залишилось позаду?
Не мало начебто пройшло.
А з боку іншого і не багато,
Але на що це все пішло?
***
На якусь пусту балаканину,
Або на декілька важливих слів,
На те, щоб зупинитись на хвилину,
А цих хвилин уже б і не злічив.
***
Знайти б себе у цьому світі,
Та не шукати цих простих причин,
А просто з певною важливістю прожити,
Тих декілька десятків років, або, можливо, декілька хвилин.


Рецензии
Цікаві роздуми! Сподобався Ваш твір!

Ли Чень Дао   07.07.2014 00:39     Заявить о нарушении