Книга змiн

Книгу змін свою перегорни
І втопи в вині свій відчай
Стежку долі ти собі знайди
 Що веде в кохання вічність
 
В книзі змін, ту долю напиши...
Що у мріях лиш живе довічно
Всі стежки до обрію веди
Лиш в коханні те життя навічне


Рецензии