Ти не вiрила

Ти не вірила

Сліз пекучих у серці глибокім,
Залишилось два кроки в пітьмі,
Приховалась невіра і сміх,
А за стінами, де люди вмирають,
Ти тягнулась із розбитих грудей.
Так сьогодні тебе не впізнали,
А на завтра жбурляли камінням,
Наче бідне і холодне дитя,
Руки білі на грудях притискали,
І ховали обличчя сумне.
Скільки з нас будуть всміхатись,
Скільки трун тягти на спині?
Щоб не бачити очі холодні,
Ти не вірила нікому в житті,
І губилась у слові і жалості,
Коли серце топили сльози гіркі.


Рецензии
А хто вірив??? Ніхто не вірив!

Ли Чень Дао   07.07.2014 00:26     Заявить о нарушении