Життя

Секунда до секунди,
Хвилина до хвилини.
І поспішають люди
У вир життя невпинний.

Народження, зростання,
Стрімкі дитинства роки,
Юнацькі поривання,
Утрат гіркі уроки...

Гонитва у бажаннях
Здобути насолоду
І марні сподівання
Знайти п’янку свободу...

Ілюзії та мрії,
Як кораблі розбиті.
В життя нема надії,
Бо всі шляхи розмиті.

Секунда до секунди,
Хвилина до хвилини.
А люди, як верблюди,
Під ношами своїми...

Час птахом відлітає
У далеч невідому.
Хтось може запитає:
Який же сенс у цьому?!

Над прірвою дорога...
Уже і мить остання...
Є відповіді в кого
На всі оці питання?!

03-06.07.2014р.


Рецензии