Тута я став фтрух с собо говорыты

БытТом гажны прамо вж здуримШыс.
Ну, мол, чого это, как гэта
Попаф я ф фарш к жыдк.

Сохраны, Божэ, од гэткых напахСций!
Да и вас уфсих. Бо от шызарНИИ
Ты ж загстРахоВан, коль если в кармы
Раху е ны ф кажДого.
Ну, ны и в догав с псарни слизь.

Как жэ афт эфтХаГав асьВаньБазьДацьця?
Я вас спрошу зарэ. Бо погыбаю гаж.
То мни мырэЩыця, що трэ щэ щоты
ЗвыСци некы с ворагмы ш…
А мыш – ны й с собо вдруг?

Так! Мылый Господи!
Шо ж ля мни, что ж та мне…
Как? Ф суд зномкы? И кулак по столу?
Да мы этто не ли прахХодЗив?
И шо вышло? От-от-от!..

Га? Шо?! Вы мя гоните с школы?!
Да я вам шас! Да я в роно сикЧакс!
Или я вам гондэ морда мочона вжэ,
Шо но пЯнСфуе 8-гав мая во?

И я гоп по100лом!
Да пырд дирекТорШок Домн!
О!  гэто буф дикаЛон!..
Слёзо ажь зыйшоф. Пырыт фашысКыё Тёлк.
Ну, Сарамей, он такой.
ПлаКаты всё б…

Бо ж катый нымного,
Шо клумбы нычТогЖахТь.
А з йимы – и й школу ци.
З ихНими зь олухы. Вырвалы ж пырыд параДом
ВыпускНикы сор какой-т.

Вот и звярНулиСяг к Дзеду ль  МарозКУ Ж:
Да шо за бля дир Ваш Ванавна!?
Ну, й я ш, мал вспахКайИвал.
ИвалГАЙ прама-тКИ СЬ.
Нельга, маўЛяў, так.

Да разгарачка вш
Взялась така в зайц,
Шо далей… лісь в клас к дзічь!
Толпы Ж народа не лупЯць ні сцёкЛаў,
Калі іх в лёд: атмарозкі, мразь!

Дзе зь затХлы войСтух.
Ліш в стойЛах.
Вот!.. сукПерКак волі Мняф
І запахГонілі. НарВалсь шэ на большых штырх!
МеморіУм войНіч!
Жыдов загроХалі! Да чым, галоўнае?
Ха! Калом жа. Не калакольчыкам Кобзяра.

Ну, да Стралец заўсёды
С АхільЛехСав нагою ж:
Жабішч слюной на нас? Ну, й мы ш ёй той жа б.
3-май Ж язычок свой, Поп!
А то зноў шчоў хлібНёш.

Не сатвары жэ й в гневе
Хлеў сабе з нечысцё.
Бо атчаго смог шаленсТВа.
Не з журналістік прыхлебнікаў?

Эта жэ влада прам чвэрта.
Не зоў7 перЯ летят нерестам.
Іль я в ней был накіпЮ? Га?
Давай Ж дальш лукПань… пана Гарбацкага.

...вот воны, раді которых
Гыбнут ажны народы ж.
А НЕ тоКІ СЬ Кот Учёный


Рецензии