Ех, ви, поети Украiни...

     "При чім тут америка, коли проти
      нас воює путін?.. І я не бачу
      зв'язку між януковичем і яценю-
      ком..." (з коментаря В. Голуба
      до вірша "Магія шльондр").



Лежить в траві Юрко зі Львова,
Кров цебенить, стікає в яр.
А ген, за яром - мертвий Вова -
Донецький труженик – шахтар.

На світі двох іще не стало.
Знов чути мін жахне виття…
І вибух! Вибух! – Розірвало
На шмаття матір і дитя.

Я задихнувсь від гніву згустку,
Щоб вам втовкмачить бракне сил –
Тут знищать все, тут зроблять пустку,
Не знайдуть родичі могил.

Тут буде Байден і Квасневський,
«Шеврон» тут буде. Буде «Шелл».
Про це вже знає світ вселенський,
А Голуб що ж? Зовсім осел?

До чого тут американці?
Хай скаже Пайет, Пауерс Білл,
Як їм потрібні наші сланці.
А Голуб що ж? Не зна? Дебіл?

Купили словоблудну гниду!
І знає, знає, падло, все.
Не помічає геноциду -
Взахльоб у владців пуцьки ссе.

Якби ми з Руссю воювали,
Поперла б нас, мов мосьок слон.
Давно вже, з ляку, обдристали б
Братам – полякам весь кордон.

Протри ж ти, блазню, окуляри,
Ну будь же чесним хоч разок.
Злодюги ці і ті завгари
Враз обретуть в мізку з’вязок.

Ех, ви, поети України,
Голубки драні, голубкИ,
Нам вже не вибратись з руїни,
А ви все пишете казки.

Лежить в траві Юрко зі Львова,
Кров цебенить, стікає в яр.
А ген, за яром - мертвий Вова -
Донбаський труженик-шахтар.

 


Рецензии
Понравилось Ваше произведение.
Мне не понятно как украинцы не видят очевидного? Почему они не видят что они воюют со своими гражданами. Они всерьез думают что Россия на них напала!? Зачем!?
Когда же уже наконец откроются глаза... Столько людей уже погибло...
Успехов Вам в творчестве! Вы делаете важное дело - помогаете обманутым людям увидеть очевидную правду!

Дмитрий Сарманаев   05.07.2014 20:02     Заявить о нарушении