***

Такий смішний він,
 Далекий та чужий.
 В нього погляд чомусь дивний.
  Неначе бачила колись,
Ненача  знала. 
  Листаю в памяті своїй
 Минуле...
Ні... ні... не знаю.
І наче... ніколи не знала. 
 Незрозумілий перебіг днів,
 Незрозумілі витівки долі.
Для чого в посторі
Літає подих звабливих бажань.
 Це не моє.
 Навязується поглядом палким.
  Спрага не моя,вона недоречна нині 
  Ця жага спокуслива,
Це просто марний флірт.
 Це забуття кохання,
 Воно давно минуло.
  В чужому погляді дивна життева сила.
 
   

 


Рецензии